Speciale acties

Samen zorgen we voor elkaar

Service hebben wij altijd als topprioriteit staan en wij doen dit altijd met “Passie voor Kwaliteit”. Ook in deze bizarre tijd waarin het Coronavirus ons allemaal treft, blijven wij u van dienst zijn. Samen staan we sterk en zetten wij met z’n allen de schouders eronder. Het is bij ons mogelijk om op aangepaste openingstijden complete thuis verfpakketten voor uitgroei, thuisverzorging producten en cadeaubonnen te kopen, zodat u ook nu, terwijl onze salons gesloten zijn er tip en top uit blijft zien!

Last van uitgroei?

Probeer onze verfpakketten voor thuis

Exclusief voor Hairmatters klanten (u staat het in ons kleursysteem) hebben wij de Hairmatters verfpakketten voor thuis.

Indien uw kleur het toelaat, kunt u bij ons een verfpakket voor thuis aanschaffen. Dat wil zeggen dat wij geen blondering en lichte verven verkopen, aangezien dit natuurlijk heftige kleurbehandelingen zijn die alleen gespecialiseerde kleurspecialisten veilig kunnen gebruiken.

Heeft u interesse in een verfpakket? Reserveer uw verfpakket middels ons formulier.  Zodra uw pakket bij ons binnen is, dan nemen wij contact met u op! U kunt dan uw verfpakket ophalen bij de door uw gekozen salon, tijdens onze aangepaste openingstijden. Woensdag en zaterdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

In het Hairmatters thuis verfpakket zit:

  • Waterstof 60 ml (1x)
  • Verftube Igora Royal 60ml (1x)
  • Eén paar handschoenen
  • Sample contourencreme (1x)
  • Plastic kapmantel (1x)
  • Op maat gemaakt recept 

Veelgestelde vragen

Kan iedereen een verfpakket reserveren?

Alleen klanten van Haimatters mogen bij ons een verfpakket reserveren. U moet dus bij ons in het kleursysteem staan. Zo kunnen wij nagaan of uw kleur het toe laat om deze zelf te gaan behandelen. Veiligheid staat voorop!

Wij verkopen bijvoorbeeld geen blonderingen en lichte verven, want dit zijn heftige kleurbehandelingen, die alleen gespecialiseerde kleurspecialisten veilig kunnen gebruiken.

Zijn de verfpakketten alleen op reservering?

Ja de verfpakketten zijn alleen beschikbaar op reservering. Door de grote vraag, zijn wij inmiddels door onze voorraad heen. Hierdoor moeten wij de verfpakketten bestellen bij Schwarzkopf Professional.

Vanwege de maatregelen, duren leveringen langer dan normaal. Het moment dat u heeft gereserveerd, kun u het verfpakket afhalen na ongeveer 7 tot 12 dagen.

Wanneer kan ik mijn verfpakket ophalen?

U moet rekening houden met een levertijd van 7 tot 14 dagen nadat u uw reservering heeft geplaatst.

Wij zullen, na uw reservering, uw pakket samenstellen aan de hand van uw kleurkaart die bij ons in het systeem staat. Indien wij producten niet op voorraad hebben, moeten wij deze bestellen bij onze leverancier.

Het verfpakket
voor thuis
voor € 25,-
Met verfbakje en kwast
(koop)
+ € 5,- extra

Heeft u interesse in het Hairmatters thuis verfpakket?

Wij willen u vriendelijk verzoeken om dit te reserveren via ons formulier! Zo kunnen wij uw verfpakket bestellen en voor u klaar zetten. U krijgt van ons een telefoontje als deze beschikbaar is.

Ontvang een treatment gratis

Koop een cadeaubon

Support jouw Hairmatters salon en koop alvast voor 20 mei een cadeaubon voor uw eerst volgende behandeling! En als u een cadeaubon koopt t.w.v. €50,- of meer, geven wij u bij de eerst volgende behandeling iets extra’s!

Wanneer krijgt u iets extra’s?
Als u uw cadeaubon t.w.v. € 50,- of meer bij uw eerst volgende behandeling* inlevert, krijgt u geheel gratis een Schwarzkopf Professional treament verzorgingsproduct** mee naar huis!

*Behandeling = Knippen en/of kleuren
**Geldig bij cadeaubon (vanaf €50,-) aangeschaft tussen 27-3-2020 en 6-4-2020

Uw favoriete producten!

De beste verzorging voor het haar

Natuurlijk kunt u bij ons ook uw favoriete verzorgingsproducten elke woensdag en zaterdag ophalen! Heeft u misschien nog advies nodig? Ook daarvoor zijn wij beschikbaar tussen 10:00 en 12:00 uur. Het enige wat wij van u vragen is wat uw vraag is en natuurlijk of u wel de gewenste afstand wilt bewaren! Onze regels bij uw bezoek aan onze salon zijn hier te lezen.

Salons favorite

Finishing oils

En vergeet natuurlijk onze product van de maand maart niet! Dit zijn namelijk de oil ultime finishing oils van Schwarzkopf Professional. De ultieme verzorging voor het haar. Wil je bijvoorbeeld glad haar? Of UV-schade voorkomen? Dan zijn de Finishing Oils een ultieme uitkomst! Wil jij het beste advies ontvangen? Vraag het aan één van onze kappers. Zij zullen u uiteraard vertellen welke olieën voor uw haar geschikt zijn! 

€ 19,50

NU € 11,99

Wat is Salon Favorite?

Elke maand kiezen wij een salons favorite product(lijn), die wij aanbieden tegen bodemprijzen. Wij willen namelijk dat iedereen wel eens kennis maakt met onze favoriete producten!

Regels bij uw bezoek aan onze salon

Wij kunnen maar 1 klant per keer toegang geven tot onze salon, en wij vragen u gepaste afstand te bewaren van minimaal 1,5 meter en de aanwijzingen van onze medewerker(s) strikt op te volgen. Bent u verkouden, hoest u of voelt u zich niet lekker? Blijf thuis en vraag ons eventueel naar andere mogelijkheden om uw producten te ontvangen. Onze openingstijden zijn alleen ter beschikking voor het aankoop van onze producten. Wij voeren tot en met 19 mei geen behandelingen uit.

Wij danken u voor uw begrip.

Samen zorgen we voor elkaar!

Reserveer alvast uw verfpakket

Plaats een reservering, en wij nemen contact met u op zodra wij uw verfpakket binnen hebben gekregen. Deze kunt u na bericht op woensdag of zaterdag tussen 10:00 en 12:00 uur bij uw Hairmatters salon.

Afhalen ongeveer 7 tot 14 dagen na reservering

Wij zullen u uiteraard altijd van een passend advies voorzien. Bij vragen stuur een e-mail naar info@hairmatters.nl met uw naam en telefoonnummer zodat wij u kunnen bellen!

""
1
Voornaam
Achternaam
Telefoonnummer
Welk verfpakket wilt u?
Bij welke salon wilt u het ophalen?
Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u dat hier invullen
0 /
Previous
Next

Openingstijden

Oegsteest & Leiderdorp

Elke woensdag en zaterdag
10:00 – 12:00 uur

Voor het afhalen van producten
(verfpakketten op aanvraag i.v.m. bestellen en levering)