BC SUN PROTECT
Haar bescherming voor de zon

Het is belangrijk om uw haar te beschermen tegen de zon. De vernieuwde BC Sun Protect is speciaal ontwikkeld voor zon beschadigd haar. Ontdek het nu bij Hairmatters voor een exclusieve prijs.

Ontdek BC SUN Protect

Behoud je zomergloed en geniet van de zon, zee & strand

BC Sun Protect zal je beste reismaatje worden deze zomer door je te helpen je zomergloed te behouden! Het beschermt, reinigt en verzorgt het haar voor en na het zonnen door een beschermend schild te vormen en kleurvervaging te voorkomen. BC Sun Protect verwijdert ook zeezout en onzuiverheden, terwijl het je zon beschadigde lokken herstelt en opnieuw mooi maakt

BC SUN Protect PAKKET

Het pakket voor een optimale bescherming voor, tijdens en na het zonnen. In het pakket zit de BC SUN Protect Hair & Body Bath, Prep & Protection Spritz en de 2-in-1 Treatment.

€ 44,95

NU € 24,95

WIN Fresh ‘n Rebel Wireless headphones

Bij aankoop van een Schwarzkopf Professional product & bij iedere behandeling maakt u kans op een schitterende Fresh ‘N Rebel Band-it wireless headphones.

Wij geven maar liefst 7 Fresh ‘N Rebel headphones weg.

Het enige wat u moet doen om kans te maken is uw e-mailadres, naam en telefoonnummer in te vullen op het kaartje die onze salon medewerkster aan u geeft. In de eerste week van september maken wij de winnaars bekend!

t.w.v.

€ 44,99

Wij werken met en zonder afspraak