hairmatters

Over ons

Wie zijn wij?

Hairmatters is een inspirerend kappersbedrijf gericht op groei en optimale tevredenheid. De weg naar succes is onze grootste uitdaging. Onze slogan is “Passie voor Kwaliteit” en staat centraal bij alles wat wij doen.

We besteden veel aandacht aan kleur- en kniptrainingen, inspiratie avonden en communicatie trainingen. Binnen onze salons hanteren wij daarom de volgende kernwaarden: inspiratie, groei, optimale tevredenheid en openheid. Deze kernwaarden dragen wij uit in elke handeling of stap die wij bij Hairmatters doen.

Bij Hairmatters Oegstgeest, Hairmatters Winkelhof & Hairmatters Ommedijk te Leiderdorp werken wij met en zonder afspraak.

Een team van gepassioneerde kapsters

Onze creativiteit en passie willen wij graag laten zien in onze salon. Professionaliteit, advies, optimale tevredenheid en inspiratie staan bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben “passie voor kwaliteit”.

Wij werken met en zonder afspraak

Wat onze klanten vinden

Echt van 9:30 tot 16:30 in de stoel gezeten om mijn haar te blonderen en pastel roze te maken. Super goed behandeld door de dames en heel erg blij met het resultaat!

Anna-Eva

Vriendelijke, professionele medewerkers. Nemen de tijd voor je om te bespreken wat je wilt en zijn eerlijk in hun advies. Bij een andere kapsalon in Leiderdorp was mijn haar verkeerd geknipt, dankzij Sylvia heb ik nu weer een mooi kapsel!

Eveline

Mn complimenten voor jullie!! Nadat ik zelf mijn haar verknipt had en ik toch echt dacht dat het niets meer kon worden.. hebben jullie het weer een fantastische coupe gegeven. En hele goede tips om het zo te houden! Ik ben super maar dan ook super tevreden!!

Cobie

Mijn haar zit weer perfect. Ditmaal met een leuk koper accent. Met dank aan Mariska.

Conny