Vacatures2 nieuw

Hairmatters

Over ons

Hairmatters is een inspirerend kappersbedrijf dat zich richt op groei en optimale tevredenheid. Onze grootste uitdaging is de weg naar succes. “Passie voor Kwaliteit” is onze slogan en staat centraal bij alles wat wij doen.

Passie voor kwaliteit

Wij besteden veel aandacht aan kleur- en kniptrainingen, inspiratie-avonden en communicatietrainingen. Bij onze salons hanteren wij daarom de volgende kernwaarden: inspiratie, groei, optimale tevredenheid en openheid. Deze kernwaarden dragen wij uit in elke handeling en stap die wij bij Hairmatters nemen.

Bij Hairmatters Oegstgeest, Hairmatters Winkelhof en Hairmatters Ommedijk in Leiderdorp kun je terecht op afspraak. Indien wij een plek hebben, kan je ook zonder afspraak bij ons terecht. We staan altijd voor je klaar om je te helpen met het creëren van jouw perfecte look.

Vacatures

Wij hebben momenteel meerdere vacatures openstaan voor onze salons in Leiderdorp en Oegstgeest.

Een online afspraak maken bij:

Oegstgeest

Ommevoort

Winkelhof

Leiderdorp

Ommedijk

Leiderdorp

Je bezoekaan onze kapsalon

Jouw wensen zijn belangrijk!

Maak een afspraak bij jouw favoriete stylist & salon

Maak eenvoudig een afspraak online bij onze kapsalon. Kom je er niet uit? Bel gerust naar ons. Ons team helpt je graag om een afspraak te maken.

Vertel ons jouw wensen

Vooraf nemen we je wensen door, geven we een passend advies en ontvang je een prijsindicatie. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Geniet van een heerlijke kappersbehandeling

Ontspan en geniet, terwijl onze haar- en kleurspecialisten jouw haren tot in de puntjes verzorgen en perfectioneren. We zorgen ervoor dat je tevreden naar huis gaat met een kapsel dat bij jou past.

Boek je afspraak online!

Boek vandaag nog jouw kappersafspraak en geef je haren de behandeling die het verdient!

Locatie Hairmatters Ommedijk is gesloten van 3 t/m 24 augustus. Het team Ommedijk verwelkomt u bij Locatie Winkelhof!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?