Vacatures2 nieuw

Hair extensions bij Hairmatters Oegstgeest

Ontdek onze Premium ‘Blend Your Hair’ Extensions

Onze kapsalon in Oegstgeest is verheugd om officiële partner te zijn van ‘Blend Your Hair’, waardoor wij exclusieve hair extensions van topkwaliteit kunnen aanbieden!

Waarom kiezen voor ‘Blend Your Hair’ extensions?

Verwen jezelf met de crème de la crème van hair extensions. Onze ‘Blend Your Hair’ thin weft extensions zijn niet alleen gemaakt van 100% virgin haar, wat betekent dat het haar in zijn puurste vorm is, maar ook afkomstig van een enkele donor voor de hoogste kwaliteit en consistentie. Elke extension is zorgvuldig vervaardigd om een natuurlijke, volle uitstraling te garanderen van aanzet tot punt, zonder droog of pluizig te worden na het wassen.

Nu tijdelijk met 25% korting!

Voordelen en onderhoud van de extensions

‘Blend Your Hair’ extensions belichamen de perfecte balans tussen schoonheid en functionaliteit. Ze zijn zorgvuldig ontworpen om niet alleen er prachtig uit te zien, maar ook om praktisch en duurzaam te zijn in het dagelijks leven. Met de juiste zorg kunnen deze extensions tot wel een jaar meegaan, waardoor je lang kunt genieten van een volle en natuurlijke haaruitstraling.

Het 100% virgin haar zorgt voor een superieure kwaliteit en veerkracht, waardoor de extensions na het wassen hun schoonheid behouden en gemakkelijk te stylen zijn met onze aangewezen tools en siliconenvrije producten die wij adviseren. Of je nu je haar wilt kleuren of je look wilt opfrissen, de extensions zijn volledig aanpasbaar en ontworpen om naadloos aan te sluiten bij jou levensstijl.

De voordelen

 • 100% Virgin Hair
  Gezond, sterk en volledig natuurlijk.
 • Duurzaamheid
  Gaat tot 1 jaar mee met de juiste verzorging.
 • Kleurbaar
  Kleurbaar en compatibel met onze siliconen vrije shampoo
 • Eenvoudig onderhoud
  Eenvoudig te onderhouden met onze verzorgingsgids.

Intake en plaatsingsproces

Begin je haarverlengingsreis met een persoonlijk intakegesprek in onze salon in Oegstgeest. Hier zullen wij je wensen vrijblijvend bespreken. Het intake proces is volledig gratis.

Onze belofte aan jou

Wij geloven in de kwaliteit van onze ‘Blend Your Hair’ extensions. Volg je onze verzorgingsadviezen, dan garanderen wij de schoonheid en duurzaamheid van je nieuwe haar. Mocht je binnen een week problemen ondervinden, dan zorgen wij voor een kosteloze correctie.

Neem nu contact op met onze salon in Oegstgeest

Ontdek de perfecte mix van natuurlijkheid en sterkte

Ervaar het beste van beide werelden met onze ‘Blend Your Hair’ extensions. Ze zijn zacht en zien er net als je eigen haar natuurlijk uit, maar zijn tegelijkertijd sterk en flexibel, dankzij onze moderne technieken. Deze combinatie zorgt voor prachtige extensions die mooi blijven, was na was.

Nu tijdelijk met 25% korting op de behandeling!

Tarieven extensions

Intakegesprek
Gratis
35 cm
v.a. €295
45 cm
v.a. €320
55 cm
v.a. €345
1 baan
€45

Omhoog zetten

2 banen
€90

Omhoog zetten

Wil je de tarieven weten voor jouw gewenste extensions?

Kom langs bij onze salon in Oegstgeest en vertel ons jouw wensen. Onze salonmanager Denise kan je volledig informeren over de tarieven en adviseren of het mogelijk is met jouw haartype.

Bel met onze salonmanager Denise

ACTIE: Nu met 25% introductie korting!

Om de lancering van onze exclusieve ‘Blend Your Hair’ extensions te vieren, biedt Hairmatters je een speciale introductiekorting aan. Boek nu voor 8 juli 2024 je eerste set extensions en ontvang 25% korting. Mis deze kans niet om te genieten van premium kwaliteit voor een fractie van de prijs.

En heb je vóór 8 juli 2024 je extensions laten zetten, dan ontvangt je bij de eerste omhoog plaatsing binnen 6 weken na je eerste bezoek, nogmaals een korting van 25% op het standaard tarief.

Start je reis naar prachtig, vol haar vandaag nog!

Actie is geldig tot 8 juli 2024

Klaar voor de haartransformatie van je dromen?

Maak nu je afspraak bij Hairmatters Oegstgeest

Wat zijn de voorwaarden?

1: Intake gesprek

Tijdens het intake gesprek bespreken wij uw wensen, welke kleur en hoeveelheid die het beste bij u past. Hierbij leggen wij ook uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, vertellen wij u hoe de Extensions thuis te behandelen en welke producten u daarvoor dient te gebruiken. U krijgt hiervoor een handleiding(Care Guide) mee.

2: Totstandkoming

Als de keuze is gemaakt gaan wij de Extensions voor u bestellen en vragen hiervoor een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. We kunnen de Extensions namelijk niet meer terug sturen. Tijdens het intake gesprek is Hairmatters verplicht u over de totale prijs van de behandeling te informeren. De prijs zal niet worden verhoogd tussen de intake en het moment van de geplande behandeling. Hairmatters zal de behandeling naar beste inzicht en vermogen en in overeenstemming met de eisen van goed vakmanschap uitvoeren. U dient Hairmatterrs op de hoogte te stellen van alle noodzakelijke informatie die voor de uitvoering van de behandeling noodzakelijk is.

We plannen direct een afspraak in om de Extensions te plaatsen.

3: Plaatsing van de Extensions

Kom voor het plaatsen van de Extensions altijd met schoon gewassen haar(shampoo vrij van siliconen) en gebruik die dag geen crème spoeling, haarmasker, olie, mousse of haarlak. De behandeling is inclusief het plaatsen van de Extensions, knippen en stylen. Mocht tijdens de plaatsing van de extensions blijken dat u toch meer product(extensions) wil, wordt het totaalbedrag in overleg met u aangepast. De Extensions dienen na plaatsing rond de 4 a 6 weken weer omhoog geplaatst worden. Hiervoor rekenen wij een standaard tarief per baan.

Heeft u vóór 8 juli 2024 uw extensions laten zetten, dan ontvangt u bij de eerste omhoog plaatsing binnen 6 weken nogmaals een korting van 25% op het standaard tarief.

4: Betaling

De betalingen kunnen op de volgende wijze worden voldaan; PIN of contant. De vooraf betaalde aanbetaling wordt op het afgesproken eindbedrag in mindering gebracht.

Bij het niet op komen dagen voor de behandeling van het plaatsen van de nieuwe set Extensions of de afspraak binnen 48 uur van het tijdstip van de behandeling wordt geannuleerd, zal Hairmatters op geen enkele grond van reden terugbetaling doen. Bij overmacht wordt er een nieuwe afspraak ingepland.

5: Garantie

Hairmatters is niet aansprakelijk voor welke schade dan ook indien het verzorgingsadvies niet wordt nageleefd of doordat Hairmatters is uitgegaan van de door uw verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie over lichamelijke aandoeningen, medicijngebruik, werkzaamheden, vrijetijdsbesteding.

of gekleurd door de door ons aanbevolen producten bieden wij geen garantie. Het gebruik van andere producten is op eigen risico en kan de levensduur van de Extensions verkorten.

Indien de Extensions zijn geknipt, gekleurd of verwijderd door uzelf of door een derde is Hairmatters niet aansprakelijk voor schade aan zowel het eigen haar als de Extensions.

Is er iets aan de hand met de extensions in originele staat?

Laat uw extension los binnen 1 week na plaatsing, zetten wij deze kosteloos voor u vast. Mocht er iets anders aan de hand zijn met uw Extensions vragen wij u een foto aan te leveren via e-mail, zodat wij uw klacht kunnen beoordelen. Wij gaan daarna in overleg met onze leverancier. Zij kunnen ons vragen de Extensions te verwijderen en op te sturen voor microscopisch onderzoek.

U kunt altijd telefonisch contact opnemen met de salon of even langs komen.

Nu tijdelijk met 25% korting op de behandeling!

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?